Tietoa yrityksestä

Tietokonepalvelu Apulaiset Paju on perustettu auttamaan tietotekniikkaan liittyvissä asioissa yksityisiä kotitalouksia ja pieniä yrityksiä. Mainitut kohderyhmät ovat valitettavan usein väliinputoajia nykyisessä tietotekniikkakeskeisessä maailmassa. Kuitenkin kaikkien ongelmat ja tarpeet ovat aivan yhtä tarkeitä.

Suurista yrityksistä saatu palvelu on usein hintavaa ja sitä on saatavissa ainoastaan arkisin 8-17 välillä. Tämän johdosta palveluita on hankittava samaan aikaan kun olet itse töissä ja joissain tapauksissa tämä voi olla erittäin hankalaa. Pienyrittäjällä on erityisen tärkeää, että laitteet toimivat iltaisin ja viikonloppuisin, kun tehdään oman asiakkaan tärkeää projektia. Tällöin ei ole suotavaa joutua odottamaan palvelua seuraavaan arkipäivään jolloin pitää olla jo seuraavalla asiakkaalla.

Kokemusta on kertynyt jo pisimmillään yli 20 vuotta, yritysten tietotekniikkaosastolla toimimisesta kuin eri yritysten konsultoinnistakin. Tätä työtä teemme yhä päivittäin ja ”vapaa-ajallamme” pyrimme tarjoamaan samaa syvää kokemusta ja korkeatasoista osaamista myös Sinulle.

Koska toimimme suoraan Sinun kanssasi, niin pystymme pitämään hintamme kilpailukykyisinä. Tarjoammekin päivästä ja ajankohdasta riippumatta palvelumme aina samaan edulliseen hintaan.