Blogi

Tietotekniikkablogissa käsitellään yleisimpiä ongelmatilanteita ja muita ajankohtaisia asioita. Kaikkea tietotekniikkaan liittyvää laidasta laitaan, joskus korkeammalla tasolla ja joskus yhteen tekniikkaan hyvinkin syvälle pureutuen.

Kauttamme laaja valikoima laitteita

1.9.2015  | kirjoittanut Sami

Syyskausi starttaa vauhdilla ja nykyisten palveluiden lisäksi tietokoneiden, komponenttien ja tarvikkeiden kirjo laajenee huomattavasti. Voitkin käytännössä hankkia kauttamme tuotteita eksoottisemmista komponenteista aina Applen laitteisiin, muuta kodinelektroniikkaa unohtamatta. Me luotamme henkilökohtaiseen palveluun ja perinteisiä verkkokauppoja on jo paljon. Jos tiedät valmiiksi sinua kiinnostavat tuotteet, niin vinkkaa siitä meitä ja tarkistamme kyseisten tuotteiden hinnat. Jos taas et…   Lue lisää »

Kategoriassa Yleinen  | Tagged , , , ,   | Kommentit pois päältä artikkelissa Kauttamme laaja valikoima laitteita

Windows 10 -päivitys

29.7.2015  | kirjoittanut Sami

Windows 10 on tänään tullut asennettavaksi kaikille niille joilla on päivitykseen oikeutettu Windows 7, 8 tai 8.1. Asennuksessa kannattaa huomata, että se on päivitys. Windows 7:n tai 8:n tuoteavain ei toimi suoraan Windows 10:n puhtaassa asennuksessa. Joten vaikka koneella olisi ”vanhaa krääsää” josta haluaa eroon, niin päivitys pitää tehdä ensin. Päivityksen yhteydessä vanha tuoteavain merkitään…   Lue lisää »

Kategoriassa Yleinen  | Kommentit pois päältä artikkelissa Windows 10 -päivitys

Sierra AC762S mokkulan tiedot

23.3.2015  | kirjoittanut Sami

Sierran AC762S mokkulan kanssa on ainakin DNA:n tukisivuston mukaan ollut paljon ongelmaa. Itselläni on ilmeisesti käynyt tämän laitteen kanssa tuuri, koska se on toiminut nyt useamman vuoden ajan erittäin hyvin. Akku on pitänyt kerran vaihtaa, mutta ei sen pullistumisen tai muunkaan varsinaisen ongelman takia. Yksinkertaisesti varaus vaan alkoi akun ikääntyessä hiipua ja laitetta täytyi aina…   Lue lisää »

Kategoriassa Yleinen  | Tagged , , , ,   | Kommentit pois päältä artikkelissa Sierra AC762S mokkulan tiedot

Datasähköllä valvontakamera autotalliin

28.2.2015  | kirjoittanut Sami

Asiakkaalla oli omakotitalo ja muutaman metrin päässä talosta sijaitsi autotalli, johon haluttiin valvontakamera. Internet-yhteydestä olisi muutakin hyötyä tallissa. Varaosatoimittajien nettisivujen selaaminen helpottuisi ja voisi työn lomassa kuunnella vaikkapa nettiradiota. Ethernet-kaapelointi olisi ollut verkkoyhteyden nopeuden ja toimivuudenkin kannalta paras ratkaisu. Koska sitä ei kuitenkaan ole alun perin tehty, olisi se vaatinut melkoisen kaapelointityön. WiFi-yhteys oli jo…   Lue lisää »

Kategoriassa Yleinen  | Tagged , ,   | Kommentit pois päältä artikkelissa Datasähköllä valvontakamera autotalliin